Säkra möten

Säkra möten


Mobiltelefoner kan spåras, övervakas och avlyssnas. Det går snabbt och enkelt att installera spionprogram och annan skadlig kod i dem, särskilt om mobiltelefonen i ett obevakat ögonblick hamnar i fel händer.


Med en vanlig mobiltelefon är det idag möjligt att avlyssna och spela in ljud från möten där känslig information diskuteras, även om telefonen sätts i offline-läge.

Med dagens teknik är det också möjligt för obehöriga att manipulera mötesdeltagares mobiltelefoner och på så sätt avlyssna möten.

För att förhindra detta kan mötesdeltagarna placera sina enheter i en ljudisolerad s.k. bruslåda, med plats för flera mobiltelefoner, surfplattor eller datorer.

Bruslådan ger dig ett starkt avlyssnings- och övervakningsskydd och skapar enkelt trygghet för alla dina mötesdeltagare.


Bruslådor blir allt vanligare på möten där toppar inom politik och näringsliv träffas, bla i Sveriges Riksdag.


Bruslådan, en portabel NoiseBox, är byggd i en kraftig transportväska med IP67-klassning. Den rymmer ett flertal mobiler och plattor och dessa kan även laddas medan de ligger tryggt i väskan. En nätadapter medföljer liksom ett kablage för anslutning till ett 12/24V-uttag i fordon. Båda ansluts till en IP-klassad, professionell kontakt innanför handtaget. Det är också möjligt att placera ett batteri i väskan och ansluta det till en separat kontakt på panelen. Det möjliggör en helt portabel lösning utan yttre anslutningar under drift.


Vi hyr även ut en bugg- och kameradetektor för att lokalen skall kunnas sökas av inför dessa möten.


Kontakta info@massari.se för att hyra bruslådan.